Privacy

Privacybeleid VakantieTips.nl

VakantieTips.nl gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens en volgt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen.


Artikel 1 De Wet bescherming persoonsgegevens (WBP)

Sinds 1 september 2001 is de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) van kracht. Deze wet geeft aan wat de rechten zijn van iemand van wie gegevens worden gebruikt en wat de plichten zijn van de instanties of bedrijven die gegevens gebruiken. De WBP is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via de website van VakantieTips. Dit betekent dat persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard, gebruikt, of op enige andere vorm ter beschikking gesteld, met elkaar in verband gebracht, alsmede afgeschermd worden, onder deze wet vallen.


Artikel 2 Wat zijn persoonsgegevens?

Onder een persoonsgegeven wordt verstaan een gegeven dat herleidbaar is tot een “geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon”. Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, dan wel dat die persoon kan worden achterhaald. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam van een persoon of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.


Artikel 3 Hoe gaat VakantieTips om met jouw persoonsgegevens?

Jouw gegevens worden op een behoorlijke en zorgvuldige manier in overeenstemming met de WBP verwerkt. Dat betekent dat wij in sommige gevallen jouw toestemming zullen vragen voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Verder zullen jouw persoonsgegevens alleen worden gebruikt wanneer jij ons hiertoe toestemming hebt verleend. Dat betekent dat wanneer jij bijvoorbeeld jouw naam en adres invult voor het toezenden van bepaalde informatie, deze gegevens niet worden gebruikt om ook andere informatie toe te zenden (behalve als dat is aangegeven).


Artikel 4 En zogenaamde cookies?

Een cookie is een klein bestandje dat op jouw harde schijf wordt opgeslagen door een server en alleen wordt herkend door de server die de cookie opslaat. Een cookie laat onze server zien dat je bent teruggekeerd naar een bepaalde pagina op onze site. Een cookie registreert geen persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres of andere zaken die naar jou als persoon zijn te herleiden. We gebruiken cookies of soortgelijke middelen om tijdens jouw bezoek aan onze website informatie te verzamelen, zoals IP-adres (een nummer dat aan een computer wordt toegekend wanneer je over het internet surft), de datum en de tijd van jouw bezoek aan de site. Indien je dit wenst kunt je jouw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd of dat je een waarschuwing krijgt wanneer er cookies worden verzonden.


Artikel 5 Cookiegebruik

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van je computer. Cookies beschadigen je computer of de bestanden die op jouw computer niet. Cookies zijn ook niet persoonlijk herleidbaar en bevatten dus geen naam of e-mail adres. Het is alleen een nummer dat helpt om jouw computer te herkennen.


Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om bij te houden welke producten jij in je winkelwagentje hebt liggen of om de voorkeuren die je hebt ingesteld voor een bepaalde dienst of webpagina vast te leggen. Ook worden cookies gebruikt om advertenties op de verschillende websites die je bezoekt beter op je behoeften en interesses af te stemmen. Zo maakt deze site gebruik van de mogelijkheid om je op andere websites dan deze voor jou relevante reclame te tonen.


Artikel 6 Hoe gaat VakantieTips om met E-mailadressen voor de nieuwsbrief?

Wanneer je wilt profiteren van de acties op VakantieTips.nl kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.


Indien je jezelf wenst uit te schrijven voor de nieuwsbrief, kun je dit doen door gebruik te maken van de afmeldlink in de nieuwsbrief, dan word je automatisch uitgeschreven.

Voordelige vliegreizen

Bekijk onze heerlijke zonvakanties die ook nog eens zonnig geprijsd zijn, of het nu gaat om een fijn hotel of een leuk appartement.

this should be a image

6 tot 15 dgs vliegreis naar de Costa Brava

  • 4- of 6-pers. appartement
  • Niet ver van Barcelona
  • Incl. vlucht en transfers
€ 349,- Nu vanaf € 289,-
this should be a image

9 daagse vliegreis naar tropisch Curacao

  • Direct aan Mambo Beach
  • Op 10 km van Willemstad
  • Prachtig tropisch resort
€ 1359,- Nu vanaf € 919,-
this should be a image

8 dgs all-incl vliegreis naar Menorca

  • O.b.v. All Inclusive
  • Prachtig Aquapark
  • Ruime frisse kamers
Nu vanaf € 420,-
this should be a image

8 dgs vliegreis naar Cala d'Or op Mallorca

  • Direct aan prachtige baai
  • Nabij het gezellige centrum
  • Met gebruik sauna en jacuzzi
€ 479,- Nu vanaf € 419,-
Meer Vliegreizen